Stoffeerder Groningen

een stoffeerder vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

P. van der Plaats & Partner vof

Gediplomeerd woning stoffeerder
15 jaar in het vak
9 jaar als zelfstandige.
Alle soorten harde en zachte vloerbedekking
Laminaat
Binnen zonwering
Rails en roedes enz
Kwaliteit staat voorop!!!

Bourtange
telnr : 0628637886


LRS stoffering

LRS Stoffering is gevestigd in Nieuw Buinen (Drenthe) en heeft als bedrijf al een redelijke bekendheid opgebouwd binnen de stofferingbranche. Als eenmansonderneming wordt er gunstiger gewerkt, maar
voor grotere projecten wordt er vanzelfsprekend samengewerkt met collega-bedrijven om zo ook voor deze projecten tot een uitstekend resultaat te komen.

LRS Stoffering een betrouwbare partij om mee samen te werken omdat alle afspraken worden vastgelegd op papier en door beide partijen ondertekend. Dit geeft een duidelijk geheel en beide partijen weten waaraan ze zullen moeten voldoen.

Bijna alles op stofferinggebied is mogelijk!

LRS Stoffering ziet specifieke wensen of vragen met plezier tegemoet. Voordat wij een offerte maken, spreekt LRS Stoffering bij u thuis of op ons kantoor uw wensen en idee?n door. Zo krijgt iedereen een goed beeld van wat er gebeuren moet en kunnen wij eventueel de te stofferen ruimten opmeten. Bovendien kan LRS stoffering adviseren over de toe te passen materialen, zoals:

Tapijt
Rubber
Vinyl
PVC
Laminaat
Marmoleum


Wij beschikken tevens over een Egalinepomp, waarmee in korte tijd grote oppervlakken ge?galiseerd kunnen worden. Met deze pomp kunnen wij bijvoorbeeld 1.500 vierkante meter in 4 uur doen, terwijl daar normaal maar liefst een week voor staat. Egalisatie van een ondervloer is voor LRS Stoffering dus een fluitje van een cent.

Voor uw eigen idee?n staan wij altijd open, zijn altijd bereid een deskundig advies te geven en zijn niet eerder klaar met uw project voordat U tevreden bent.

Met LRS Stoffering bent u verzekerd van gedegen vakwerk!
Stadskanaal
telnr : 0620789950